عوارض سولاریوم و آفتاب گرفتن بعد از عمل بینی


عمل بینی از آن دسته از جراحی هایی است که شما باید یک سری نکات و مراقبت ها را چه قبل از جراحی و چه بعد از آن رعایت کنید تا علاوه بر پیشگیری از بروز عوارض احتمالی، نتایج ایده آل تری حاصل گردد و در کوتاه ترین زمان ممکن به نتایج دلخواه تان برسید. یکی از مواردی که همواره باید به آن اهمیت داده شود، بحث آفتاب گرفتن و برنزه کردن است و در واقع بسیار مهم است که قبل از جراحی پوست دچار آفتاب سوختگی نشده باشد.

 

پس اگر تمایل دارید که با سولاریوم یا آفتاب گرفتن برنزه شوید و از طرفی، قصد انجام جراحی بینی دارید، در ادامه همراه ما باشید تا به بررسی باید و نبایدهای سولاریوم و آفتاب گرفتن قبل و بعد از جراحی بینی بپردازیم.

سولاریوم و آفتاب گرفتن بعد از جراحی بینی

نوری که از خورشید به ما می رسد، دارای امواج ماوراء بنفش است که زمانی که با پوست برخورد می کنند، آسیب هایی به سلول های سطحی وارد می شود و در صورتی که مدت زمان تماس زیاد باشد، می تواند منجر به آفتاب سوختگی نیز شود. این حالت با قرمزی و التهاب همراه است و تلاش سلول های پوستی در ترمیم بافت آسیب دیده با خارش و قرمزی بیشتری همراه خواهد بود. دستگاه های سولاریوم نیز عملکردی مشابه نور خورشید دارند، به این صورت که امواج ماورابنفش از آن ها ساطع می شود که با حرارت بسیار بالایی همراه است تا پوست رنگ برنزه ای پیدا کند.

 

از این رو و با توجه به این که پوست بینی بعد از جراحی بسیار حساس است، توصیه می شود در تماس مستقیم با نور خورشید قرار نگیرید و اقداماتی مانند آفتاب گرفتن و سولاریوم می توانند باعث التهاب، قرمزی و پوسته شدن پوست شوند که همگی این موارد بر روند ترمیم زخم ها تاثیر می گذارند و روند بهبود را به تاخیر می اندازند. آن دسته از افرادی که حتما می خواهند بدن برنزه ای داشته باشند، می توانند تعداد جلسات کمتر سولاریوم با تابش پایین تر داشته باشند و حتما از ماسک مخصوص استفاده کنند تا کمترین میزان تماس با صورت ایجاد شود.

 

عوارض

از جمله عوارضی که برنزه کردن با استفاده از دستگاه سولار و یا آفتاب گرفتن می تواند به همراه داشته باشد، می توان به موارد زیر اشاره کرد :

 

سوختگی پوست،

تشدید ورم، التهاب و کبودی،

تشدید درد در بینی و صورت،

باقی ماندن جای زخم و اسکار،

بروز حساسیت های پوستی مانند اگزما و قرمزی.

مراقبت های بعد از جراحی بینی

از جمله نکات و مراقبت هایی که در طول سپری شدن دوره نقاهت باید رعایت شوند، می توان به موارد زیر اشاره کرد:

 

از انجام فعالیت های شدید بدنی که باعث می شوند فشار بیشتری به بینی وارد شود و فشار خون بالا برود و شاهد بروز عوارض جدی باشیم، باید خودداری شود.

سر را تا جایی که می توانید بالا نگه دارید و هنگام خوابیدن، یک یا دو بالشت زیر سر قرار دهید تا از میزان ورم و التهاب کاسته شود.

کنترل بیشتری بر حرکات صورت هنگام حرف زدن، خندیدن و گریه کردن بعد از جراحی داشته باشید.

رژیم غذایی سالم و مقوی داشته باشید تا سیستم ایمنی تقویت شود و روند ترمیم و بهبودی با سرعت بیشتری طی شود.

حتما چسب بینی را به طور مرتب استفاده کنید تا در هفته اول به فرم دهی بهتر بینی و هم چنین کاهش ورم و التهاب کمک شود.

از دستکاری بینی و یا انجام کارهایی مانند فین کردن به شدت خودداری کنید.

بدون شرح

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *