در میان افرادی که با ریزش شدید مو یا طاسی نقطهای سر مواجه هستند افراد مبتلا به برخی بیماریهای پوستی، مغزی یا خود ایمنی وجود دارند. دغدغه اصلی آنها آگاهی از روشهای کاشت مو و عوارض احتمالی آن است. اگر شما یا یکی از عزیزانتان به بیماری صرع مبتلا هستید، مطمئنا دغدغه اصلی شما امکان سنجی کاشت مو با وجود این بیماری است. بررسیهای علمی نشان میدهد که هیچ منافاتی بین بیماری صرع و کاشت مو وجود ندارد. مانند سایر افراد جامعه میتوان از روشهای مختلف کاشت مو برای این بیماران استفاده کرد. البته، استفاده از برخی داروهای صرع سبب تشدید ریزش مو میشود. بهتر است برای جلوگیری از ریزش فولیکولهای پیوندی دوز این داروها قبل و بعد از عمل پیوند مو تنظیم شود.
برای آگاهی کامل از این پروسه و نحوه انجام عمل در ادامه همراه ما باشید.
کاشت مو در بیماران مبتلا به صرع
انجام برخی آزمایشات قبل از کاشت مو در بیماران صرع ضروری است. آزمایشات تشخیصی در این دسته از بیماران به دو هدف انجام میشود. در گام اول باید علت اصلی ریزش مو شناسایی و با استفاده از روشهای مناسب درمان قطعی انجام شود. تا زمانی که ریزش مو بهطور اساسی درمان نشود، امکان کاشت وجود ندارد. در گام دوم، به دلیل اهمیت سلامتی فرد و برای جلوگیری از بروز حملات در حین عمل، پزشک انجام برخی آزمایشات برای تعیین شدت بیماری را ضروری میداند. تنها از طریق این آزمایشات پزشک میتواند عملکرد مطلوبی در انتخاب کاندید مناسب کاشت مو داشته باشد.
کاشت مو به دو روش جراحی و غیرجراحی انجام میشود. در روش جراحی استفاده از بیحسی موضعی و بخیه ضروری است. ممکن است جای زخم در محل استخراج گرافتها باقی بماند. در روش غیرتهاجمی و بدون نیاز به جراحی هیچ برش یا بخیهای وجود ندارد. مدتزمان این عمل در مقایسه با روش جراحی طولانیتر است. زیرا در این روش فولیکولها مو بهصورت جداگانه از بانک استخراج و آمادهسازی میشوند.
توصیه اغلب متخصصان زیبایی به بیماران صرع این است که از روشهای تهاجمی برای کاشت مو صرفنظر کنند. زیرا دوران نقاهت آن در مقایسه با روشهای نوین طولانیتر است. بهعلاوه، پزشک مجوز کاشت مو را برای افرادی صادر میکند که زمان زیادی از تشنج آنها میگذرد و هیچ عارضه یا علامت جدی در آنها وجود ندارد. در افرادی که تعداد حملات زیاد است و فرد مجبور به مصرف دوز بالایی از دارو است، کاشت مو تنها با نظر جراح و در شرایط خاص انجام میشود.
عوارض احتمالی
با توجه به روش عمل و عملکرد سیستم ایمنی بدن، بروز برخی عوارض پس از کاشت مو کاملا طبیعی است. اغلب متخصصین با توجه به نیاز متقاضی از روشها و تجهیزات متفاوتی برای استخراج و پیوند گرافتهای مو استفاده میکنند. اگر برداشت فولیکولها به روش دستی انجام شود، احتمال بروز عوارض بعد از پیوند مو افزایش مییابد. بهمنظور کاهش احتمال بروز عوارض جانبی پیوند مو در بیماران صرع از روشهای هوشمند و غیردستی برای استخراج فولیکولها استفاده میشود. اصلیترین عوارض ناشی از کاشت مو در افراد مبتلا به صرع شامل موارد زیر است:
واکنش آلرژیک نسبت به داروی بیهوشی
ریزش مو در اثر شوک
افزایش خونریزی
التهاب شدید پوست سر
خارش
ایجاد کیستهای زیرپوستی
درد و تورم
عفونت
نکروز بافت سر
باقی ماندن جای زخم یا اسکار
استفاده از روشهای دستی برای استخراج فولیکولهای مو بسیار زمانبر بوده و برای بیماران صرع مناسب نیست. استفاده از روشهای نوین مانند میکروگرافت به دلیل استفاده از دستگاههای هوشمند برای استخراج سبب کاهش زمان عمل خواهد شد. بهعلاوه، بیمار درد کمتری احساس کرده و دوره نقاهت کاهش چشمگیری خواهد داشت. به دلیل حساسیت بیشتر پیوند مو در افراد مبتلا به صرع توصیه میشود این دسته از افراد، پیوند مو را در کلینیکهای مجهز و با استفاده از دستگاههای مدرن انجام دهند.
راهکارهای کاهش عوارض کاشت مو
کاهش عوارض جانبی در کسب نتیجه مطلوب در جراحیهای زیبایی اهمیت دارد. دو عامل کلیدی وجود دارد که توجه به آنها میتوان عوارض ناشی از کاشت مو را به صفر برساند. این دو عامل عبارتند از: کلینیک مجهز و جراح مجرب.
بهتر است برای پیوند مو از جراحی کمک بگیرید که سابقه کاشت مو برای بیماران صرع را داشته باشند. این جراح عملکرد مطلوبی برای مدیریت اتفاقات حین عمل دارد. اگر در شهر محل سکونت شما دسترسی به چنین جراحی وجود ندارد، سعی کنید مجربترین و توانمندترین متخصص را انتخاب کنید. بدون شک استفاده از مهارت و دانش او در کاهش عوارض عمل تأثیر مثبت دارد.
در کلینیکهای مجهز برای کاهش عوارض و ارتقای کیفیت عمل علاوه بر اجرای روشهای نوین از تجهیزات و دستگاههای مدرن استفاده میشود. انتخاب این کلینیکها برای بیماران صرع اهمیت بیشتری دارد. برای این بیماران استفاده از دستگاههای هوشمند استخراج مو و اجرای روشهای مدرن و غیرتهاجمی در پیوند الزامی است. تنها در این صورت است که هیچ مشکلی در حین عمل ایجاد نشده و نتیجه پیوند مو عالی خواهد بود.
کاشت مو در کلینیک خانه سفید بین ۱۵ تا ۲۵ میلیون تومان(تابستان 1402) هزینه دارد.
بدون شرح